Feminine Fitness Force

Wanita Shah Alam Gim | Latihan kelas kecergasan untuk wanita malaysia |FeminineFitnessForce.com

FEMININE FITNESS FORCE

berjaya!
pencapaian:
  • !!! sihat ! ! !
  • motivasi
  • membentuk
  • badan !!!
  • lebih lagi

lebih daripada sekadar kelas kecergasan.

sisterhood yang memberi tumpuan kepada Pemakanan, Kesihatan Mental dan Kecergasan.

Feminine Fitness Class Gym

Tentang kita

FFF adalah kelas kecergasan wanita pertama yang ditujukan untuk memperkasakan wanita dari semua lapisan masyarakat. Jika anda mahu melihat & amp; berasa lebih sihat, merasakan getaran persaudaraan atau mencari kelas yang akan mendorong anda had anda dan masih menggabungkan keseronokan, ini wanita!

lebih lagi

Fitness Gym Photo

kelas

FFF menawarkan beberapa perkhidmatan untuk meningkatkan kesihatan wanita. Kelas kami adalah kelas yang diilhamkan oleh HIIT disesuaikan untuk semua tahap kecergasan. Sama ada anda seorang pemula atau peminat, kami akan membantu membentuk anda menjadi versi yang lebih baik daripada wanita anda.

lebih lagi

women only gym photo

Daftar

Datanglah untuk bertemu dengan pasukan elit ini secara PERCUMA dan saksikan apa yang kekukuhan perpaduan yang disepadukan dengan penentuan boleh dilakukan. Sertai FFF hari ini, kerana ia tidak senaman apabila anda mempunyai keseronokan ini!

lebih lagi

Kelas Kecergasan untuk Sisters

Kami menawarkan kelas kecergasan 3 hari seminggu untuk wanita sahaja, muda dan tua, pemula dan pakar. Kami mempunyai tiga lokasi di rantau Durham. Kami mempunyai kelas di Oshawa pada hari Ahad, Selasa di Oshawa Utara dan Rabu di Ajax. Datang turun untuk percubaan percuma anda. Kelas kami adalah latihan jarak intensiti tinggi (HIIT) yang diajarkan oleh instruktor CANFITPRO yang diperakui: Tasneem Mughal.jadual kami

Kami menawarkan kelas kecergasan 3 hari seminggu untuk wanita sahaja, muda dan tua, pemula dan pakar.

Selasa Pagi

9:30-11am

Suria Jelutong Block A - Jalan Bazar U8/99, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor

Rabu malam

7:45-9:15pm

Suria Jelutong Block A - Jalan Bazar U8/99, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor

Personal

Training

by Appointment only

Cahaya SPK, Seksyen U9/68, Shah Alam,Selangor, Malaysia

Ulasan Sebenar dari Kelas Kecergasan kami

Sertai anggota kami yang telah berjaya

Ahli-ahli kami mencapai matlamat mereka! Adakah anda pernah bekerja sebelum ini? Sama ada ya atau Tidak, kami juga boleh membantu anda!

Inilah Apa yang dikatakan orang ...

Tashia

-Tashia Robinson

" Saya hanya menyertai Feminine Fitness Force selama kira-kira 4 minggu sekarang, dan setakat ini saya telah kehilangan 2% lemak badan, merasa lebih bertenaga, berasa hebat tentang tubuh saya dan perhatikan seperti perbezaan besar! Di dalam kelas ini, tidak sekali-kali saya merasa seperti seseorang yang menatap saya atau saya bersaing dengan sesiapa sahaja, ia adalah saya terhadap diri saya sendiri dan kerana instruktur memotivasi kita dengan baik, saya menolak keras seperti yang saya boleh mengakibatkan tidak kurang daripada yang menakjubkan kerja! "

Sabah

-Sabah Sayyada

"Pasukan kecergasan feminin adalah salah satu perkara terbaik yang berlaku kepada saya dalam masa yang lama. Ia bukan sahaja membuatkan badan saya berasa diremajakan tetapi ia juga memberikan pemikiran saya satu rangsangan positif dan segera. Saya hanya suka cara ahli pasukan saya sentiasa bermotivasi dan fokus. Persekitaran yang kami ada dalam setiap sesi kecergasan kami di FFF benar-benar menarik dan dipenuhi tenaga positif."

Zakiyya

Zakiyya Bhorat

Di Feminine Fitness Force, pengajar sangat motivasi !!! Dia mendorong kita keras tetapi saya tidak merasa tertekan, hanya bermotivasi super! Juga saya suka bahawa terdapat pelbagai usia dalam kumpulan ini dan masih semua orang merasakan sebahagian daripada pasukan tanpa mengira umur, keupayaan dan berapa banyak yang mereka lakukan sebelum ini. Latihan ini membuat saya berasa lebih yakin tetapi kuat juga.


Ia adalah masa untuk perubahan. Datanglah menyertai sekumpulan wanita cantik yang mengambil berat tentang kesihatan dan kesejahteraan anda!